دبیرکل سازمان آتلانتیک شمالی با تأکید بر این که صلح پایدار در منطقه نیازمند همکاری صادقانه پاکستان است، از اسلام آباد خواست به تلاش های خود در زمینه مبارزه با تروریسم ادامه دهد.
به گزارش انصار به نقل از تلویزیون (لمر)، (اندرس فوگ راسموسن) در تازه ترین سخنان خود اظهار داشت که تأمین صلح و ثبات پایدار در منطقه نیازمند همکاری های جدی و صادقانه پاکستان است.
دبیرکل ناتو که در بروکسل سخنرانی می کرد، از دولت و ارتش پاکستان خواست تا تلاش های جدی را در مبارزه با تروریسم در مرز مشترک میان افغانستان و پاکستان ادامه دهند.
این مقام ناتو اظهار داشت: موضوع ناتو از آغاز این بوده که به همکاری مثبت پاکستان برای تأمین صلح و ثبات در منطقه نیاز است.
وی تصریح کرد: با توجه به جایگاه پاکستان در منطقه، این کشور می تواند نقش مهمی در یک روند سیاسی در افغانستان داشته باشد.
راسموسن با اشاره به روند مذاکرات صلح افغانستان گفت که ما 3 شرط اساسی برای تضمین یک روند سیاسی موفق در افغانستان داریم.
دبیرکل ناتو، رهبری مذاکرات صلح توسط افغان ها، احترام به قانون اساسی افغانستان توسط طرف های مذاکره کننده و قطع رابطه طالبان با گروه های تروریستی را 3 شرط اساسی ناتو در مذاکرات صلح عنوان کرد.
وی با اشاره به توانمندی نیروهای افغان گفت: ما بارها شاه بودیم که نیروهای امنیتی افغان توانایی حل مشکلات و رویارویی با چالش ها را داشته اند.
این مقام ناتو با بیان این که نیروهای افغان بدون همکاری آیساف توانستند به گونه فوری با حمله های پیچیده تروریستی مقابله کنند. تصریح کرد: نیروهای افغان هنوز هم نیاز به کمک دارند.
راسموسن در ادامه گفت که ناتو تا پایان سال 2014 برای توسعه مهارت های نیروهای افغان به همکاری های خود ادامه می دهد.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/287